Автоматизация на дома

Shelly е бранд за иновативни IoT устройства, които позволяват дистанционно управление на осветлението и електрическите уреди чрез смартфон, компютър или системи за домашна автоматизация. В основата на портфолиото на Shelly са смарт релетата, които позволяват дистанционно управление на светлини, електрически уреди, сензори, двупосочни двигатели, както и мониторинг на консумацията на енергия. През последните години към линията се включват сензори, регистриращи движение, наводнение, влага, дим, изтичане на газ, отваряне на врати или прозорци. Портфолиото на Shelly включва още интелигентни контакти, пречистватели на въздуха, сензори за температура и влажност и интелигентни димируеми и RGBW крушки. Продуктите на Shelly се предлагат на над 100 международни пазара чрез обширна мрежа на компанията от повече от 70 партньори.

Умни часовници

Детският GPS/GSM часовник MyKi е устройство от ново поколение, което позволява на родителите да комуникират и наблюдават местоположението на детето си чрез мобилните приложения за MyKi Watch. Линията MyKi Watch включва MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Watch 4 Lite, като всички те имат уникален дизайн и функционалности. Днес хиляди деца в Европа носят часовници MyKi, които се предлагат на над 20 международни пазара чрез мрежа от над 30 партньора.

Устройства за проследяване

MyKi Auto е интелигентен тракер за автомобили, съчетаващ най-доброто от GPS, AGPS, LBS и Wi-Fi технологиите за проследяване на превозни средства или товари навсякъде по света. Заедно с приложението MyKi Auto, потребителите могат да се възползват от много функционалности и различни опции за проследяване.

MyKi Spot е интелигентен тракер, който може да бъде настроен в един от 3 различни режима, в зависимост от вашите нужди – проследяване на домашни любимци, проследяване на вещи или SOS бутон. Той използва комбинация от GPS, A-GPS, WiFi и LBS технологии, за да осигури максимална точност при намиране на вашата вещ или любимец.

Серия за лична грижа

След като става разпознаваема като компания, разработваща интелигентни и иновативни продукти, Алтерко разширява дейността си в областта на телемедицината и здравеопазването. MyKi Care е продуктова линия, разработена като част от бранда MyKi, чиито продукти разполагат с CE и FDA сертификация.

Термометърът MyKi Care е интелигентно устройство, което измерва и проследява телесната температура. Когато се постави под мишницата, той следи и изпраща информация за температурата на всеки 8 секунди чрез Bluetooth до приложението MyKi Care.