Направи живота си
по-комфортен и сигурен!

Технологиите, които правят ежедневието лесно. Осигурете спокойствие за вас и вашите близки с устройства за автоматизация на дома, смарт часовници, тракери и продукти за грижа.

Повече за нас
 
 

Умен дом

Направете дома си смарт

Смарт часовници

Бъдете винаги във връзка със своето дете

Тракери

Умни GPS/GSM тракинг устройства

Грижа

Устройства за грижа за здравето на цялото семейство

Те ни се довериха!

Държави

100

Партньори

235

Клиенти

850000

Алтерко Роботикс е иновативна компания с фокус върху технологични разработки и решения в сферата на IoT устройствата. Продуктите на Алтерко Роботикс имат за цел да направят всекидневния живот на своите потребители по-комфортен и сигурен.

Научи повече

Креативност

От концепция до изпълнение и от дизайн до хардуер, нашите продукти комбинират практическото приложение с надеждност, мобилност, сигурност на данните и модерен дизайн.

Популярност

Компанията произвежда най-известните смарт часовници за деца MyKi, които станаха любима марка на деца и родители. Наред с това умните решения за дома Shelly събраха над 500 000 потребители по цял свят само за 2 години.

Иновативност

Алтерко Роботикс прерастна в световен производител, а продуктите ни могат да бъдат открити в повече от 100 държави. Доказателство за това са постоянните растеж не само на продажбите, но и на екипа зад Алтерко Роботикс.

Доволни клиенти

В търсене на съвършения user experience за своите устройства ние търсим обратна връзка от потребителите ни. Даваме им възможност да разкажат историите си и ги предразполагаме да споделят впечатленията си от използването на нашите продукти.

https://www.youtube.com/watch?v=NgL5X_qO3ug
Look Inside

Discover Shelly

Новини и събития

Връзка с нас